Camping in Charente MaritimeControleer beschikbaarheidCamping in Charente Maritime

Camping aan het meer in Châtelaillon Plage

Droom je van een ontspannen vakantie met je voeten in het water? Ontdek 2 Plages Océan, een camping in La Rochelle. Onze camping in het westen van Frankrijk verwelkomt volwassenen en kinderen voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet van ontspannen nachten en leuke dagen op een van de beste sterrencampings in de regio. Aan de kant van Ile aux Trésors ligt onze kunstmatige lagune, een echt stuk zoet water waar je heerlijk kunt ontspannen en zwemmen. Lijkt dit programma je wat? Boek dan nu je weekje familievakantie op onze camping in de regio Nouvelle-Aquitaine!

Ontdek de geneugten van een camping met een kunstmatig meer in Charente Maritime

Op camping 2 Plages & Océan verwennen we je graag. Om u te verrassen hebben we een kunstmatige lagune van 1200 m² aangelegd, omringd door palmbomen en wit zand, voor een tropische sfeer tijdens uw vakantie in Châtelaillon!

Voor jouw comfort hebben we op dit paradijselijke strand ligstoelen en parasols neergezet voor momenten van absolute ontspanning.

Deze blauwe oase met zijn tropische sfeer heeft alles om je te verleiden, dus spring in je zwembroek en profiteer van deze uitzonderlijke troef voor een geslaagde vakantie in Charente Maritime.

Camping de Charente-Maritime

Een rustige en verkwikkende plek

Hou je van zwemmen? Profiteer dan voor uw gezinsvakantie met kinderen of vrienden van onze camping met waterpark in La Rochelle! Onze camping in het westen van Frankrijk biedt verschillende faciliteiten om optimaal van uw vakantie te genieten.

Voor degenen die willen genieten van een speciaal moment van ontspanning, onthult de kunstmatige lagune van Ile aux Trésors zijn doorschijnende water. Als je op onze camping aan het meer verblijft, kun je genieten van dit frisse water dat je meeneemt naar een paradijselijk strand met fijn zand en palmbomen.

Neem een moment voor jezelf in de lagune of geniet van een middag zonnebaden op de ligstoelen in de beschutting van de parasols. De lagune is ook kindvriendelijk, met een geleidelijke diepte zodat kinderen op hun eigen tempo het water in kunnen. Wil je deze rustige vakantie boeken? Boek dan nu op een van de sterrencampings in Charente-Maritime!

Zwemmen is alleen toegestaan in zwemkleding, shorts en badkleding zijn niet toegestaan.
Lagune geopend van 15/06 tot 15/09

Camping proche de la Rochelle

Vaak gestelde vragen

Is het meer van de camping nog open?+-

De openstelling van het meer hangt af van de kwaliteit van het zwemwater, die varieert naargelang het aantal bezoekers en de temperatuur. Als de analyse niet gunstig is, zal het meer gesloten zijn om te zwemmen, maar zal het toegankelijk zijn om te zonnebaden en te ontspannen op het witte zand.

Hoe wordt het water van de lagune behandeld?+-

Om het milieu te respecteren wordt ons water op natuurlijke wijze gefilterd en gezuiverd, waardoor het zijn mooie azuurblauwe kleur krijgt. Je zult genieten van het plezier om in zoet water te baden, een aangenaam contrast met het zoute water van de Atlantische stranden. 

Is het toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit?+-

De lagune is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit dankzij een badkarretje.

Is het meer toegankelijk voor kinderen?+-

Het meer is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, omdat het verschillende dieptes heeft.

Boek je accommodatie aan het water

 
Je wilt je plaats op het schip, boek snel!
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime