Camping in Charente MaritimeControleer beschikbaarheidCamping in Charente Maritime

Alle accommodaties

Wil je een droomvakantie doorbrengen in Charente-Maritime? Wil je een camping vinden met comfortabele accommodatie en leuke faciliteiten? Zoek dan niet verder dan camping 2 Plages Océan in La Rochelle! Ons etablissement aan zee biedt u gezellige kamers en sterrenservice. Vind de stacaravan, ongewone accommodatie of kampeerplaats die bij u past en maak u klaar voor een idyllisch verblijf op ons domein! Ons team heet u van harte welkom op onze camping in La Rochelle.

Ontdek onze stacaravans

Voor een onvergetelijk verblijf in La Rochelle is het essentieel om een huuraccommodatie te vinden die u rust en ontspanning biedt. Daarvoor kunt u rekenen op ons domein 2 Plages Océan!

Onze camping in Charente-Maritime biedt een ruime keuze aan accommodaties, stuk voor stuk met de belofte van optimaal comfort! Als je van een romantische vakantie wilt genieten, is het huren van een ongewone accommodatie op Ile aux Trésors ideaal. Coco Sweet of Arctique tent, het is aan jou om de accommodatie te kiezen die voldoet aan je verwachtingen voor een geslaagd romantisch weekend.

Voor gezinnen, groepen vrienden en ongewone accommodaties bieden Île aux Trésors en Village Corsaire ook stacaravans in La Rochelle. Deze stacaravans met terras hebben verschillende kamers, waaronder twee of drie slaapkamers, voor maximaal 6 personen.

Camping de Charente-Maritime

Ontdek de staanplaatsen op onze camping in La Rochelle

Als u liever een nacht onder de sterrenhemel doorbrengt dan in een stacaravan of een ongebruikelijke accommodatie, biedt onze camping in het hart van de Charente een ander type huuraccommodatie in La Rochelle. Ontdek onze kampeerplaatsen in La Rochelle!

Bij deze huuraccommodaties kun je verblijven in een tent, camper of caravan. Je kunt zelf de zone en de hoeveelheid zon kiezen. Bovendien beschikken onze kampeerplaatsen over sanitair. Op Village Corsaire zijn drie openbare toiletgebouwen en een PBM-gebouw beschikbaar en op Île aux Trésors zijn twee toiletgebouwen beschikbaar.

Tot slot, of je nu kiest voor een stacaravan of een staanplaats, je hebt toegang tot de faciliteiten van de camping, waaronder het zwembad en de kunstmatige lagune.

Camping proche de la Rochelle
Camping en Nouvelle Aquitaine

Profiteer van lage prijzen voor uw verblijf in La Rochelle

Op camping 2 Plages Océan weten we hoe duur een vakantie aan zee in La Rochelle kan zijn. Daarom bieden we vakantiegangers een ruime keuze aan accommodaties tegen betaalbare prijzen.

Geniet van een voordelige vakantie door onze goedkope camping in La Rochelle te ontdekken. Op ons domein vindt u accommodaties die passen bij uw budget, terwijl u geniet van een comfortabele vakantie in La Rochelle! Terwijl Village Corsaire betaalbare accommodatie biedt, biedt l'île aux Trésors nog aantrekkelijkere arrangementen zodat elk gezin kan genieten van een onvergetelijk verblijf in Charente-Maritime. Deze prijs is inclusief toegang tot het zwembad of de lagune, en bovenal breng je een week door op een droombestemming: het centrum van La Rochelle, de oude haven en het strand van Minimes.

 
Je wilt je plaats op het schip, boek snel!
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime