Camping in Charente MaritimeControleer beschikbaarheidCamping in Charente Maritime

Camping met restaurant en bar in La Rochelle zuid

Onze camping in La Rochelle biedt fastfood van hoge kwaliteit, pizza's maar ook ijsjes, crêpes en wafels om van te genieten in La Cabane Croisée in het Village Corsaire!

Je ontdekt er ook een origineel en gezellig concept met de Plancha tafels: een ronde tafel waar je kunt genieten van allerlei soorten vlees bereid naar eigen smaak, geserveerd met frietjes en salade, en niet te vergeten de crêpes als dessert.

Restaurant met verse producten geplukt in de buurt van de camping

Ons menu is eenvoudig en gebaseerd op seizoensproducten van hoge kwaliteit, zo kun je genieten van mosselen die alleen in juli/augustus verkrijgbaar zijn.

De leveranciers van het restaurant zijn lokale producenten zoals de oester- en mosselkwekers van de stad en onze lokale bierproducent. In het hoogseizoen zijn de terrassen van het restaurant ook de locatie voor verschillende shows en andere evenementen.

Camping de Charente-Maritime

Kom eten tijdens je verblijf aan zee!

Als je trek hebt gekregen na een duik in het zwembad van de camping, kun je met onze ijsjes, crêpes en wafels wachten op het spiesvarken van onze grill (alleen op vrijdag in juli en augustus en op reservering).

Ons restaurant in La Rochelle is het middelpunt van het leven in Village Corsaire, waar je heerlijke en gezellige momenten kunt doorbrengen tijdens je verblijf in Charente-Maritime.

Het restaurant is geopend van 26 juni tot 15 september van 15.00 tot 23.00 uur.

Camping proche de la Rochelle
Camping en Nouvelle Aquitaine

Bar van de camping

De bar naast het restaurant van de camping biedt verschillende verfrissingen die onmisbaar zijn voor uw welzijn, of u nu jong of oud bent.

Kom gezellig wat drinken met je gezin of met vrienden na een dagje aan zee in Châtelaillon-Plage, een bezoekje aan La Rochelle of gewoon een duik in het zwembad in de aquatische ruimte.

Er zijn verschillende alcoholische en niet-alcoholische cocktails verkrijgbaar om elke dorst te lessen.
Lokale en traditionele dranken worden ook aangeboden, waaronder pineau, cognac, bier en andere cocktails gemaakt met lokale producten. Relax, het barteam zorgt voor alles tijdens je verblijf!

Bar geopend van week 28 tot 35 van 15.00 tot 23.00 uur.

Alle diensten van de camping

 
Je wilt je plaats op het schip, boek snel!
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime