Camping in Charente MaritimeControleer beschikbaarheidCamping in Charente Maritime

Kampeerplaatsen in de buurt van La Rochelle

Op zoek naar een kampeerplaats in La Rochelle? Neem een kijkje op onze camping in Chatelaillon, 2 Plages & Océan, met 268 kampeerplaatsen op Village Corsaire en 192 op Ile aux Trésors. De keuze is aan jou! Of je nu kampeert met een tent, caravan of camper, iedereen is welkom op onze kampeerplaatsen in La Rochelle!

Geniet van traditioneel kamperen op L'Île aux Trésors

L'Île aux Trésors (vroeger l'Océan) bestaat voor de helft uit kale kampeerplaatsen, de rest is bestemd voor de verhuur van ongewone accommodaties en stacaravans.

Het eerste deel van de camping is beplant met bomen, waardoor kampeerders schaduwrijke plaatsen hebben. Het tweede deel daarentegen is zonniger en ligt dichter bij de lagune. In elk van deze twee zones zijn twee sanitaire voorzieningen beschikbaar.

Camping de Charente-Maritime

Kies uw kampeerplaats in La Rochelle bij Village Corsaire

Ben je liever in de buurt van het restaurant, de kruidenier of de andere grote evenementen op de camping? Kies dan voor een kampeerplaats bij Village Corsaire! Je kunt kiezen tussen een kale kampeerplaats met of zonder elektriciteit. Reserveer nu je kampeerplaats voor je tent, caravan of camper!

3 volledig uitgeruste sanitairgebouwen staan voor je klaar, evenals een sanitairgebouw dat toegankelijk is voor PBM's in de buurt van je kampeerplaats in La Rochelle.

Camping proche de la Rochelle

Prijzen / Beschikbaarheid

> Directe toegang

Camping en Nouvelle Aquitaine

Heb je liever een schaduwrijke of zonnige staanplaats voor je verblijf in La Rochelle?

Het kiezen van de juiste kampeerplaats op een camping is essentieel en op Camping 2 Plages & Océan doen we er alles aan om je kampeerplaats zo aangenaam mogelijk te maken. Ons receptieteam wijst je graag in de juiste richting.

Wil je een staanplaats dichtbij of ver van het sanitair, dichtbij een andere camping, de lagune van Île aux Pirates of het waterpark van Village Corsaire? Voor meer informatie en om je voorkeur voor een staanplaats door te geven, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen met het receptieteam.

Aarzel niet om uw voorkeuren voor uw kampeerplaats ten zuiden van La Rochelle aan ons door te geven: schaduwrijk, halfschaduwrijk, zonnig... Aan jou om te beslissen hoe je van de zon in de Charente wilt genieten! Eén ding is zeker: we doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Maak het jezelf gemakkelijk in deze uitgestrekte groene omgeving en profiteer van de vele diensten, vrijetijdsactiviteiten en faciliteiten die onze camping te bieden heeft, op slechts 5 minuten lopen van de stranden van de Atlantische Oceaan.

Zin in de geneugten van traditioneel kamperen zonder de nadelen?

 
Je wilt je plaats op het schip, boek snel!
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime
Camping in Charente Maritime